online marketing, social media

Správa sociálních sítí pro VÍTKOVICE TOURS

V tomto týdnu jsme spustili nové oficiální profily cestovní kanceláře VÍTKOVICE TOURS s.r.o., jedné z nevýznamnějších cestovních kanceláří v České republice. VÍTKOVICE TOURS je velmi seriózní klient, který se po celou dobu sociálním sítím vyhýbal a rozhodl se k tomuto odvážnému kroku zhruba před měsícem a půl, od kdy trvala naše jednání.

Obsahem naší spolupráce je založení a komplexní správa profilů na Facebook, Twitter, Youtube a Google plus. Cílem tohoto počinu je vybudovat kvalitní profily se zaměřením na určitou informační hodnotu pro konzumenta a zajistit promptní a správnou konverzaci a interakci mezi fanoušky značky a společností VÍTKOVICE TOURS.

V tuto chvíli, tedy pár dní po spuštění máme přes 50 fanoušků, kteří poměrně dosti se společností komunikují, ať již tzv. lajkováním či přímo posty u feedů, doufejme, že se to v obdobném trendu podaří udržet dlouhodobě.

Samozřejmě největší ambice k získávání fanoušků máme na Facebooku, který je jako sociální síť nejpoužívanější, alespoň v České republice. Co si vlastně myslíte o sociálních sítích a jejich dalším vývoji a kam dle Vás směřuje Facebook? Reagovat můžete pod tímto postem. Dle mého názoru aktivita uživatelů na Facebooku již není taková a především kvalita jednotlivých feedů padá závratnou rychlostí dolu. Poslední rok pozoruji z drtivé většiny sdílení klipů z Youtube, apod., pokud si tedy Facebook bude chtít uživatelskou základnu a snad její kvalitu udržet, bude se muset stát Facebook internetem, tedy lidé budou používat Facebook jako vstupní bránu do internetu. Ostatně tomu nasvědčuje i akvizice Facebooku s prohlížečem Opera, nemyslíte?

Pokud tedy patříte mezi milovníky Jadranu, Chorvatska či Černé Hory, pak se k nám takém přidejte. Najdete “nás” na:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *