podnikání, práce

První obchodní Bigthinking snídaně v Opavě se více než vydařila…

Tak první a zakládající obchodní snídaně, kterou jsme v rámci projektu Bigthinking.cz v Opavě pořádali dopadla více než dobře. Z 10 nahlášených podnikatelů dorazilo 8, což je velmi slušný bounce rate:-) a atmosféra byla úžasná.

Řekl bych, že každý ze zúčastněných si plně uvědomoval přínosy těchto networkingových akcí a účastníci se opravdu snažili ostatním účastníkům snídaně pomoci s business problémy, které zrovna řeší.

Padlo zde i plno zajímavých tipů na knihy i vylepšení našich akcí.

Další snídaně se bude opět konat v hotelu Iberia a to v pátek 3.5.2013. Registrace zde: www.bigthinking.cz/obchodni-snidane

Chcete přijít na snídani také? Budeme rádi, připravte si dopředu dvouminutové představení svého podnikání a dvouminutové povídání o tom, co nebo koho hledáte, s čím potřebujete poradit nebo s čím poradit můžete a nebo můžete dát tip ostatním posluchačům. Po těchto dvou představovacích kolech přijdou na řadu dva vybraní účastníci k 10 minutovým náhledům do jejich oboru podnikání (takovému, které posluchače něčím obohatí) a organizovaná část obchodní snídaně je poté zakončena networkingovou půlhodinkou nad dobrou snídaním, kterou je možné využít třeba k diskusi nad vyřčenými tématy z představovacích kol.