podnikání, práce

Nejsou lidi? HRko 2017!

Hodně se pohybuji mezi lidmi, mezi lidmi co podnikají, mezi firmami. A fráze “Nejsou kvalitní lidé” je slyšet snad všude. Na druhou stranu ještě stále (a podle mě také v hojné míře), existují v kraji firmy, které sice říkají, že nejsou kvalitní lidé, zároveň jim platí základní mzdy, firemní kultura zde neexistuje a personální oddělení funguje možná tak proto, aby rozdali stravenky a spočítalo dovolené.

A my se ptáme, Co když je to všechno trochu jinak? Co když kvalitní lidé jsou, ale nejsou kvalitní firmy, pro které by stálo za to pracovat? Proč by měl šéf firmy očekávat loajalitu a ochotu lidí pracovat nad rámec, když se k lidem nechová s úctou?

A proto jsme s kolegou Petrem Juříčkem z BforB Ostrava vymysleli konferenci HRko 2017. Nebude to ale klasická konfera ve stylu 5 slajdů o firmě, 2 o spíkrovi a pak možná něco o tom, co že to v tom ejčárku děláme.

Self promo a firemní marketing bude zakázaný a velký důraz bude na přednášku formou případovky. Případovky zaměřené na jeden jediný projekt, který pomohl jednu z šesti firem personálně nakopnout na level100. Tedy udělat z ní magnet pro lidi.

6 spíkrů, 6 projektů od 6 top firem. 19. října 2017 v Ostravě. www.hrko.cz

Lineup je už teď našlapaný jako málokterý, no posuďte sami: SAZKA, ŠKODA Transportation, CZECHOSLOVAK GROUP, PRK Partners nebo BROSE!

Takže… bookujte si termíny, ať jste v obraze:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *