LinkedIn

[návod] Práce šitá na míru díky Linkedin JobSeeker

Hledáte nové zaměstnání a pořád nemůžete trefit ten pravej flek? A kde hledáte? Osvědčený standard Jobs.cz, prace.cz + regionální portály? A o Linkedin JobSeeker jste slyšeli?

Linkedin JobSeeker je platforma v rámci sociální sítě Linkedin, kde firmy publikují své (placené) pracovní pozice. Ale není to jen tak obyčejné tržiště s volnými místy. Díky tomu, že máte svůj profil (a vy určitě máte) dobře optimalizovaný, máte vyplněné své nejsilnější pracovní vlastnosti ve Skills, … tak Linkedin dobře ví, co vám jde a kde jste dobří a podle toho vám může nabídnout pracovní místo přesně pro vás.

Navíc když k tomu přidáte možnost vlastní definice vysněného jobu, pak máte v rukou nástroj, díky kterému si práci najdete raz, dva. Tenhle nástroj se jmenuje Linkedin JobSeeker a proto, že je to nástroj sociální sítě, mimo klasické popisy pozice vidíte i příběhy lidí, kteří ve firmě pracují + co je důležitější, vidíte, přes koho jste na firmu napojeni. Tedy kdo z vašich spojení 1. stupně na Linkedin v té společnosti pracuje nebo vás může doporučit.

Není to skvělé?

Linkedin JobsSeeker najdete v hlavím menu pod funkcí Jobs >> zde se vám na hlavní stránce zobrazí ty pracovní pozice nebo firmy, které odpovídají vašemu profilu (a jsme zpět u tunningu osobního profilu) >> no a když se Linkedin trochu seknul, pak si v submenu na položce Preferences můžete nastavit detailnější filtrování pracovních pozic >> třeba od klíčových slov, velikosti firmy nebo místa pracoviště.

Linekdin JobSeekere homepage

 

Linkedin JobSeeker homepage

 

Potřebujete se zdokonalit v práci s Linkedin? Zkuste moje otevřená nebo firemní školení Buďte hvězda Linkeid.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *