BIGthinKING, online marketing, podnikání, práce

BBI13: první spíkr odtajněn!

Je červen, i když to venku moc nevypadá. Nicméně na červen jsem se moc těšil. Proč? Nejen že jsme každým dnem v očekávání, ale nesmírně jsem se těšil, až zveřejníme prvního spíkra na BIGTHINKING BUSINESS INSPIRATION 2013. Velkou business událost, kterou děláme v Ostravě a plánujeme ji na 20. září.
Jestli můj blog sledujete nebo sledujete dění kolem Bigthinking.cz víte, o čem je řeč. Pokud ne, jedná se o akci, kde vystoupí tři podnikatelská esa dnešní doby. Podnikatelé, kteří něco dokázali, většinou se pohybují v obrovských číslech a přitom zůstali nad věcí.

S Bigthinking.cz chceme do Ostravy přivézt známé a zajímavé osobnosti z oblasti obchodu, marketingu a osobnostního rozvoje. Prvním počinem byla přednáška social media guru – Adama Zbiejczuka a nyní máme tu čest představit krále start-upů, člověka, jež přivezl do ČR slevovou mánii, aktuálně maká na rozjezdu start-upu s rozvážkou jídel nebo chce konkurovat monopolu České pošty.

O kom je řeč?

Dámy a pánové, odtajňuji prvního z přednášejících na BIGTHINKING BUSINESS INSPIRATION 2013: TOMÁŠE ČUPRA (Slevomat.cz, DámeJídlo.cz, KouzelnáAlmara.cz, …).

Tomáše bylo dost těžké sehnat, ale nakonec jsem to dotáhl do konce a jsem za to, že přijal naše pozvání nesmírně rád a vděčný. Už se těším, co ze svých začátků i aktuálního business života v Ostravě odkryje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *